Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:560742 kpl

Uusimmat kuvat

img_7045
img_7007
img_7003
img_6951
img_6921
img_6903
img_6901
img_6880
Share |

MYYTÄVÄT PENNUT/ PUPPIES FOR SALE

Kaikille Bernoban kennelistä lähteneille pennuille annamme mukaan kattavat pennunhoito-ohjeet, eläinlääkärin tarkastustodistuksen ja pentupakkauksen. Se sisältää mm. ruokapussin laadukasta EUKANUBA ruokaa, lelun, ruokakupin, makupalapussin ja pennulle oman huovan, jossa on emän ja pentuesisarusten tuoksu. 
Pennut luovutetaan aina vain eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja rekisteröityinä. Pentuja luovutettaessa käytämme aina Suomen kennelliiton kauppasopimusta.
Omistamiemme koirien pentueet ilmoitamme verotukseen ja pentujen hinta sisältää myös arvonlisäveron 24 %. Silti pentujemme ei ole korkeampi kuin muilla.
Olemme kasvattaneet pentuja miltei 30-vuotta ja niihin vuosiin mahtuu monia pentueita ja paljon kokemusta koirien kasvatuksesta ja hoidosta. 

Alla linkit kasvattamiemme rotujen pentusivuille: 

Shetlanninlammaskoiran pennut / Sheltie puppies

pentuja_linkki_kuva

Berninpaimenkoiran pennut/ bernesemountain dogs puppies

Bernoban_Wetehinen

Huom! Emme myy pentujamme sähköpostilla tai tekstiviesteillä vaan haluamme aina ehdottomasti keskustella pennunostaja ehdokkaiden kanssa !!!
Toki voit ensin tiedustella pentutilannetta myös sähköpostilla, mutta pentuja emme myy pelkän sähköpostin välityksellä. 
Koiranpennut eivät ole ``postimyyntitavaraa``eivätkä kotisivumme ole ``nettikauppa`` Valitetavasti olemme joutuneet lisäämään tänne tämän tekstin, koska meille tulee paljon tiedusteluja, joissa kuvitellaan että pentu ostetaan/varataan ihan tuosta vain lähettämällä sähköpostia tai jopa tekstiviestillä !