Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:814071 kpl
Share |

                                       D268A2DC-83F5-4DD1-8061-B0791C8E466B.jpeg

MYYTÄVÄT PENNUT/ PUPPIES FOR SALE

Kaikille Bernoban kennelistä lähteneille pennuille annamme mukaan kattavat pennunhoito-ohjeet, eläinlääkärin tarkastustodistuksen ja pentupakkauksen. Se sisältää mm. ruokapussin laadukasta EUKANUBA ruokaa ja huovan, jossa on emän ja pentuesisarusten tuoksu. 
Pennut luovutetaan aina vain eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja rekisteröityinä. Pentuja luovutettaessa käytämme aina Suomen kennelliiton kauppasopimusta.
Omistamiemme koirien pentueet ilmoitamme verotukseen ja pentujen hinta sisältää myös arvonlisäveron 24 %. Silti pentujemme ei ole korkeampi kuin muilla.
Olemme kasvattaneet pentuja yli 30-vuotta ja niihin vuosiin mahtuu monia pentueita ja paljon kokemusta koirien kasvatuksesta ja hoidosta. 

Alla linkit kasvattamiemme rotujen pentusivuille: 

Shetlanninlammaskoiran pennut / Sheltie puppies


kansikuva_sh pentuja_sh

Berninpaimenkoiran pennut/ bernesemountain dogs puppies

Bernoban_Wetehinen

Huom! Emme myy pentujamme sähköpostilla tai tekstiviesteillä vaan haluamme aina ehdottomasti keskustella pennunostaja ehdokkaiden kanssa !!!
Toki voit ensin tiedustella pentutilannetta myös sähköpostilla, mutta pentuja emme myy pelkän sähköpostin välityksellä. 
Koiranpennut eivät ole ``postimyyntitavaraa``eivätkä kotisivumme ole ``nettikauppa`` Valitetavasti olemme joutuneet lisäämään tänne tämän tekstin, koska meille tulee paljon tiedusteluja, joissa kuvitellaan että pentu ostetaan/varataan ihan tuosta vain lähettämällä sähköpostia tai jopa tekstiviestillä !