Bernipentuja

BERNINPAIMENKOIRAN PENTUJA

NYT MEILLÄ EI OLE VAPAITA PENTUJA. EHKÄ  MARRASKUUSSA MEILLE SAATTAA SYNTYÄ PENTUJA. LISÄTIETOJA MYÖHEMMIN KUN TIINEYS VARMISTUU.

Bernoban Yön Prinssi
Bernoban Yön Prinssi

ETSIMME KOTIA 4-VUOTIAALLE BERNIUROKSELLE. KODIN ON SIJAITTAVA SAVONLINNASSA TAI AIVAN LÄHIALUEELLA. (päivitetty 5.06.2023). Koira luovutetaan vain mikäli meistä koiralle sopiva kotia löytyy. 


Meille on syntynyt pentuja 4.8.2023. PENNUT OVAT VARATTUJA.


Liian aikaisin emme ota pentukyselyitä ja liian aikaisin lähetetyt sähköpostit vain turhaan hukkuvat sähköpostien sekaan. Sähköpostia kannattaa laittaa vasta kun olemme päivittäneet tänne tietoja syntyneistä pennuista ! Poikkeuksena tähän perheet/kodit, jotka ovat meille jo ennestään tuttuja. he voivat olla yhteydessä jo ennen pentujen syntymää. Mitään jonotuslistoja emme ota etukäteen. Emme myy pentuja kerrostaloon !

Alla kuvia edellisistä pentueistamme ja myös kysymyksiä joihin toivomme sinun vastaavan sähköpostilla, mikäli olet kiinnostuneet pentueistamme. 

              Kuvassa kaikki pennut  tyttö 2 vasemmalta muut poikia.

TÄSSÄ PENTUEESSA EI OLEVAPAITA PENTUJA

Pentuja on  6 urosta ja 1 narttu. Urospennut ovat jo kaikki omissa kodeissaan.


EMÄ: Leijonamielen Nalle Uniystävä
EMÄ: Leijonamielen Nalle Uniystävä


Pentukyselyitä voi laittaa sähköpostiin, emme valitettavasti pysty vastaamaan kaikkiin sähköposti kysymyksiin, joita nyt tulee paljon ! Luemme kyllä kaikki sähköpostit. Otamme yhteyttä sinuun, jos tunnut sopivalta kotiehdokkaalta. 

Emme ota varaajia "ns.jonotuslistoille". Toki meille ennestään tutut kodit ovat etusijalla, mutta sen jälkeen mietimme muille pennuille sopivia koteja.
Emme vastaa tekstiviestitiedusteluihin. Tekstiviesti ei ole meistä asiallinen tapa tiedustella pentuja. Kerrostaloon emme bernipentua myy ! 

ISÄ: SCIURUS VALLIS ATHOS
ISÄ: SCIURUS VALLIS ATHOS

Sähköpostissa toivomme sinun kertovan vapaamuotoisesti esim. seuraavia asioita:

1. Miksi olet päätynyt juuri ko. rotuun ?
2. Onko sinulla koirakokemusta ?
3. Onko sinulla tarkoitus harrastaa jotain tulevan koirasi kanssa ? Oletko esim. kiinnostunut koiranäyttelyistä tai muusta harrastamisesta ?

4. Haetko urosta vai narttua ?

5. Kerro paikkakunta missä asut ja keitä kodissasi asuu ?

6. Oletko valmis tekemään terveystutkimukset rodulle tyypillisten sairauksien osalta (mm. lonkat, kyynärnivelet )

7. Haaveiletko ryhtyväsi kasvattajaksi tai kiinnostaako sinua uroksen osalta sen mahdollinen käyttö jalostukseen ?

8. Yhteystietosi paikkakunta ja puhelinnumerosi