Shetlanninlammaskoiran pentuja

Pentutiedustelut

Odotamme pentuja syntyväksi toukokuun lopulla 2022. Aiemmin syntyneissä pennuissa on vapaana uros ja narttu harrastavaan ja näyttelyistäkin kiinnostuneeseen kotiin. Narttupennun kohdalla etsimme etusijalla sijoituskotia. (kodin on sijaittava Savonlinnan lähistöllä) ( Päivitetty 10.5.2022) 

Myös aikuinen sheltinarttu etsii kotia sijoitusehdoin mielellään Savonlinnan lähistöltä. 

Vapaana myös pian luovutukseen tuleva uros pentu. Myydään kotiin, jolta edellytetään myös kiinnostusta näyttelyitä ja muutakin harrastamista kohtaan. Kuvia pennusta alla.

HUOM ! tekstiviestit eivät ole asiallinen tapa tiedustella pentujamme ! Emme noteraa niitä !

Emme lupaa varmasti pentuja heti pentujen synnyttyä, vaan haluamme rauhassa kartoittaa/ miettiä sopivia koteja pennuille.

HUOM !

EMME MYY PENTUJA KOTIIN, JOKA EI OLE VALMIS SITOUTUMAAN SUORITTAMAAN VIRALLISET TERVEYSTUTKIMUKSET kun koira on täyttänyt 12-kuukautta ! ( 12-16 kuukauden iässä) Terveystutkimuksista tärkeitä ovat ainakin lonkka-ja kyynärnivelet, polvet ja uusinta silmätarkastus). Lonkka-/kyynärviat eivät välttämättä näy päällepäin ollenkaan ja koira ei osaa näyttää kipuaan ! Tutkittamalla yli 12-kuisen koirasi teet palveluksen koirallesi ja se myös antaa arvokasta tietoa rodun jalostukselle.  

Voit lähettää sähköpostia, mutta pelkän sähköpostin perusteella emme voi sinulle pentua luvata !  Sähköpostilla lähetty tieto antaa meille kuitenkin jo esitietoja sinusta.             Usein meille tulee sähköpostia, johon toivotaan suoraa vastausta onko pentua saatavilla. Koiranpentua ei osteta vain sähköpostin välityksellä ! Toivomme myös sinun ymmärtävän, että meidän on mahdotonta vastata kaikkiin sähköposteihin, niiden valtavan määrän vuoksi. Otamme sinuun yhteyttä mikäli haluamme lisätietoja tai kotisi tuntuu sopivalta. 

 Sähköpostissa toivomme sinun kertovan esim. seuraavia asioita: 

1. Miksi olet päätynyt juuri ko. rotuun ?
2. Onko sinulla koirakokemusta ?
3. Onko sinulla tarkoitus harrastaa jotain tulevan koirasi kanssa ? 
4. Haetko urosta vai narttua ja onko värillä väliä ?
5. Kerro paikkakunta missä asut ja keitä kodissasi asuu ?
6. Oletko valmis tekemään terveystutkimukset rodulle tyypillisten sairauksien osalta ? (mm. lonkat, kyynärnivelet, silmät ja polvet ) 

7. Haaveiletko ryhtyväsi kasvattajaksi tai kiinnostaako sinua uroksen osalta sen mahdollinen käyttö jalostukseen ?

8. Yhteystietosi paikkakunta ja puhelinnumerosi 

 Sähköpostitiedusteluja tulee niin valtavasti, ettemme valitettavasti millään pysty kaikkiin vastaamaan. Tekstiviesti kyselyitä emme noteeraa. 

MEILLE ON SYNTYNYT PENTUJA

Toistaiseksi kaikki ne pennut, joita tässävaiheessa lupaamme ovat alustavasti luvattuja. Sähköpostia saa laittaa ja otamme yhteyttä, mikäli nuoremmissa tai tulevissa pennuissamme on myöhemmin vapaita pentuja. Nyt emme niitä vielä lupaa. 

MEILLE ON SYNTYNYT PENTUJA 17.3.2022 

Kaikille tämän pentueen pennuille on jo kodit kaavailtuna

Syntynyt 4 narttua ( 3 blumerle ja 1 tricolour )  ja 2 urosta (tricolour ja bluemerle)

Pentujen Emä Bernoban Blue Berry & Isä CH Stasyline Discovery

tiedustelut toivomme sähköpostiin: kaisankoirat@gmail.com


ALLA KUVIA JA TIETOJA PENTUEISTA, JOTKA OVAT JO OMISSA KODEISSAAN. UUDET PENTUEET PÄIVITTYVÄT YLEMMÄKSI : Syntynyt 2 urosta ja 3 narttua 2.1.2022. Pennut ovat luovutuksessa 7-viikon iästä lähtien eli 20.2.2022 alkaen. Pennuissa on vielä vapaana narttupentu. ( päivitetty 10.2.2022) Pennut ovat nyt 10.2 terveystarkastettu. Silmät terveet ja terveystarkastus kaikilla kaikki kunnossa. Tässä pentueessa ei ole pentuja vapaana. 

Syntynyt pentuja 25.9.-21

2 narttua ( soopeli ja tricolour) ja 1 uros ( soopeli ) 
emä: Bernoban Power Girl & isä: CH Stasyline Discovery 

Kaikki pentumme tästä pentueesta ovat jo varattuja.