Shetlanninlammaskoiran pentuja

Pentutiedustelut


Myydään yhteistyökykyiseen kotiin ( kasvattajalla halutessaan korvausta vastaan myöhemmin leasing mahdollisuus pentueeseen) 12 viikkoinen narttu pentu. Pentu on jo kertaalleen rokokotettu sekä silmä- ja terveystarkastettu ja terve. Lisätietoja soittamalla 050-5674215. Pennun hinta on 2000 e, joka sisältää alv 24%. Neiti myydään vain jos sopiva yhteistyökoti löytyy. 

Kuva narttupennusta alla.


Kaikki pentumme luovutetaan virallisesti silmätarkastettuina, toki myös mikrosirutettuina ja rekisteröitynä Suomen kennelliittoon. 

Alempana esimerkki kysymyksiä, joihin toivomme  sinun vastaavan (vapaamuotoisesti), jos lähettät sähköpostia. Harkitsemme tarkkaan pennuille sopivia koteja ja toivomme, että ymmärrät, ettemme millään pysty vastaamaan kaikkiin sähköposteihin.

HUOM ! edellytämme virallisten terveystutkimusten suoritusta kun pentu on täyttänyt vuoden.   

Aikuinen sheltti sijoitusehdoin etsii kotia. Kodin on sijaittava Savonlinnassa tai aivan lähistöllä. Kodilta edellytämme yhteistyökykyä ja sovituista sopimuksista kiinnipitämistä. Sekä kirjallinen sopimus-, että se mitä on suullisesti sovittu. PÄIVITETTY 31. 5.2023.

 MEILLE ON SYNTYNYT  PENTUJA, JOIDEN LUOVUTUS ON TOUKUKUUN LOPUSSA/kesäkuun alussa. PENTUEESSA EI VAPAITA PENTUJA. NÄMÄ PENNUT OVAT KAIKKI OMISSA KODEISSAAN

Syntynyt pentuja 11.3.2023.  Pentujen isänä on FI MVA V-21 Bernoban Sudenpentu ja emänä Bernoban Herttainen Helga. 


MEILLE ON SYNTYNYT PENTUJA 17.02.2023 emänä Carrera ja isänä nuori Unkarin tuonti uroksemme.  PENNUT OVAT luovutusikäisiä ELÄINLÄÄKÄRIN TARKASTAMIA JA TERVEITÄ ( MYÖS VIRALLINEN SILMÄTARKASTUS ON SUORITETTU)     

- HUOM ! Nämä pennut ovat jo omissa kodeissaan 

HUOM !

EMME MYY PENTUJA KOTIIN, JOKA EI OLE VALMIS SITOUTUMAAN SUORITTAMAAN VIRALLISET TERVEYSTUTKIMUKSET kun koira on täyttänyt 12-kuukautta ! ( 12-16 kuukauden iässä) Terveystutkimuksista tärkeitä ovat ainakin lonkka-ja kyynärnivelet, selkä ja polvet sekä uusinta silmätarkastus. Lonkka-/kyynärviat eivät välttämättä näy päällepäin ollenkaan ja koira ei osaa näyttää kipuaan ! Tutkittamalla yli 12-kuisen koirasi teet palveluksen koirallesi ja se myös antaa arvokasta tietoa rodun jalostukselle.

Voit lähettää sähköpostia, mutta pelkän sähköpostin perusteella emme voi sinulle pentua luvata ! Sähköpostilla lähetty tieto antaa meille kuitenkin jo esitietoja sinusta. Usein meille tulee sähköpostia, johon toivotaan suoraa vastausta onko pentua saatavilla. Koiranpentua ei osteta vain sähköpostin välityksellä ! Toivomme myös sinun ymmärtävän, että meidän on mahdotonta vastata kaikkiin sähköposteihin, niiden suuren määrän vuoksi. Otamme sinuun yhteyttä mikäli haluamme lisätietoja tai kotisi tuntuu sopivalta. Toki meille saa myös soittaa ja mielellään olet ensin laittanut ``esitietoja`` itsestäsi sähköpostiin.

Sähköpostissa toivomme sinun kertovan esim. seuraavia asioita, mutta mielellään vastukset vapaamuotoisesti ei suoraan pelkästään kysymyksiin vastaten.

1. Miksi olet päätynyt juuri ko. rotuun ?
2. Onko sinulla koirakokemusta ?
3. Onko sinulla tarkoitus harrastaa jotain tulevan koirasi kanssa ? Oletko esim. kiinostunut koiranäyttelyistä tai muusta harrastamisesta ?

4. Haetko urosta vai narttua ja onko värillä väliä ?

5. Kerro paikkakunta missä asut ja keitä kodissasi asuu ?

6. Oletko valmis tekemään terveystutkimukset rodulle tyypillisten sairauksien osalta ?(mm. lonkat, kyynärnivelet, silmät ja polvet )

7. Haaveiletko ryhtyväsi kasvattajaksi tai kiinnostaako sinua uroksen osalta sen mahdollinen käyttö jalostukseen ?

8. Yhteystietosi paikkakunta ja puhelinnumerosi

Sähköpostitiedusteluja tulee niin valtavasti, ettemme valitettavasti millään pysty kaikkiin vastaamaan. Tekstiviesti kyselyitä emme noteeraa. 


Alla olevat pentueet jo omissa kodeissaan. Ylempänä päivitetyt tiedot päivitetty 13.3.2023


Emme lupaa varmasti pentuja heti pentujen synnyttyä, vaan haluamme rauhassa kartoittaa/ miettiä sopivia koteja pennuille.Bernoban Romance of Love 


SYNTYNYT 3.11.-22 3 UROSTA JA 1 NARTTU ( väri tricolour )                                                   Pentujen EMÄ: Bernoban BItsihelma ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet )                                                                                                                                              ISÄ: FI & RS MVA Alitte Romance Liceliette ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet ) 

 - vapaana narttupentu sijoitus-tai leasingsopimus ehdoin


SYNTYNYT 18.10.2022 2 UROSTA ( bluemerle ja tricolour ja 1 tricolour narttu )                      Pentujen EMÄ: Bernoban Lider Love ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet (distichiasis =ylimääräinen ripsikarva) 
ISÄ: Temptation Of Most Majestetic ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet ) 


SYNTYNYT 21.10.2022  TRICOLOUR NARTTUA 2 JA  TRICOLOUR UROSTA                           Pentujen EMÄ:  Bernoban Sudenkorento ( lonkat B/A, kyynärnivelet 0/0, silmät terveet )         ISÄ:   Temptation Of Most Majestetic ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet )            

Sähköpostia voi laittaa, mutta pelkän sähköpostin perusteella emme pentuja lupaile. Vasta kun pentuja on syntynyt päivitämme tänne tarkempia tietoja. Olisi silloin hyvä, että olisit jo etukäteen laittanut sähköpostia ja olemme ehtineet tutustua tietoihisi. Kysymykset vain soittamalla ! (Valitettavasti emme ehdi sähköpostitse vastailla kysymyksiin, joita tulee yhä valtavasti.) Haluamme rauhassa etsiä sopivia koteja pennuille, joten mitään kiirettä emme pidä vastasyntyneiden/nuorten pentujen kanssa.

 Alempana tarkempia tietoja siitä mitä toivomme sinun kertovan sähköpostisa. 

HUOM ! tekstiviestit eivät ole asiallinen tapa tiedustella pentujamme ! Emme noteraa niitä!


ALLA KUVIA JA TIETOJA PENTUEISTA, JOTKA OVAT JO OMISSA KODEISSAAN. UUDET PENTUEET PÄIVITTYVÄT YLEMMÄKSI :

MEILLE ON SYNTYNYT PENTUJA 17.3.2022 

Kaikille tämän pentueen pennuille on jo kodit kaavailtuna

Syntynyt 4 narttua ( 3 blumerle ja 1 tricolour )  ja 2 urosta (tricolour ja bluemerle)

Pentujen Emä Bernoban Blue Berry & Isä CH Stasyline Discovery

tiedustelut toivomme sähköpostiin: kaisankoirat@gmail.comSyntynyt 2 urosta ja 3 narttua 2.1.2022. Pennut ovat luovutuksessa 7-viikon iästä lähtien eli 20.2.2022 alkaen. Pennuissa on vielä vapaana narttupentu. ( päivitetty 10.2.2022) Pennut ovat nyt 10.2 terveystarkastettu. Silmät terveet ja terveystarkastus kaikilla kaikki kunnossa. Tässä pentueessa ei ole pentuja vapaana. 

Syntynyt pentuja 25.9.-21

2 narttua ( soopeli ja tricolour) ja 1 uros ( soopeli ) 
emä: Bernoban Power Girl & isä: CH Stasyline Discovery 

Kaikki pentumme tästä pentueesta ovat jo varattuja.