Infoa pennun etsijälle

Kaikille Bernoban kennelistä lähteneille pennuille annamme mukaan kattavat pennunhoito-ohjeet, eläinlääkärin tarkastustodistuksen ja pentupakkauksen. Se sisältää mm. ruokapussin laadukasta EUKANUBA ruokaa sekä jotain muuta pentuekohtaisesti. 

Pennut luovutetaan aina vain eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja rekisteröityinä. Pentuja luovutettaessa käytämme aina Suomen kennelliiton kauppasopimusta.

Omistamiemme koirien pentueet ilmoitamme verotukseen ja pentujen hinta sisältää myös arvonlisäveron 24 %. Y-tunnus on Vesan nimissä. 

Olemme kasvattaneet pentuja yli 30-vuotta ja niihin vuosiin mahtuu monia pentueita ja paljon kokemusta koirien kasvatuksesta ja hoidosta

Huom! Emme myy pentujamme sähköpostilla tai tekstiviesteillä vaan haluamme aina ehdottomasti keskustella pennunostaja ehdokkaiden kanssa !!!

Koiranpennut eivät ole ``postimyyntitavaraa``eivätkä kotisivumme ole ``nettikauppa`` Valitetavasti olemme joutuneet lisäämään tänne tämän tekstin, koska meille tulee paljon tiedusteluja, joissa kuvitellaan että pentu ostetaan/varataan ihan tuosta vain lähettämällä sähköpostia tai jopa tekstiviestillä !

Arvostamme tiedusteluja soittaen, mutta sähköpostiakin voi lähettää. Katso pentuja / ko.rotu kohdasta kysymykset, joihin toivomme sinun vastaavan sähköpostilla. Sähköpostitiedusteluja tulee niin paljon, ettemme valitettavasti voi luvata vastata niihin kaikkiin.