Pentueet

Kennel Bernoban

Infoa pennun etsijälle

Kaikille Bernoban kennelistä lähteneille pennuille annamme mukaan kattavat pennunhoito-ohjeet, eläinlääkärin tarkastustodistuksen ja pentupakkauksen. Pakkaus sisältää muun muassa laadukasta EUKANUBA-ruokaa ja muita tarpeellisia esineitä, jotka vaihtelevat pentueittain.

Panostamme erityisesti koirien hammashoitoon uusissa kodeissa. Siksi toimitamme pennun mukana myös hammasharja- ja tahnapakkauksen. Suosittelemme Petosan hammashoitosarjaa, joka on kehitetty yhdessä hammas- ja eläinlääkäreiden kanssa.

Pennut luovutetaan aina eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja rekisteröityinä. Pentujen luovutuksessa noudatamme Suomen Kennelliiton kauppasopimusta.

Pentueiden verotus on asianmukaisesti hoidettu, ja pentujen hintaan sisältyy myös 24 % arvonlisävero. Y-tunnus on rekisteröity Vesan nimiin.

Olemme toimineet koirien kasvattajina yli 35 vuoden ajan, ja kokemuksemme kattaa lukuisia pentueita sekä laajaa osaamista koirien kasvatuksesta ja hoidosta.

Huomio!
Emme myy pentujamme sähköpostin tai tekstiviestien välityksellä, vaan haluamme aina ehdottomasti keskustella potentiaalisten pentujen omistajien kanssa!

Koiranpennut eivät ole tavaraa, jota voisi tilata postitse, eivätkä kotisivumme toimi verkkokauppana. 

Arvostamme tiedusteluja, mutta suosittelemme ensin sähköpostin lähettämistä ennen puhelinsoittoa, jotta meillä olisi jotain tietojasi saatavilla.

Käythän katsomassa pentujen saatavuutta ja yleisiä kysymyksiä rotumme osalta verkkosivuillamme. Ole hyvä ja soittele vasta, kun pentuja on syntynyt. Ennen pentujen syntymää emme voi taata niiden saatavuutta. Sähköpostitiedusteluja tulee niin paljon, että valitettavasti emme ehdi vastata kaikkiin.

Päivitämme myös pentujen tietoja verkkosivuillamme, mukaan lukien varaustilanteen, joka voi muuttua.