Shetlanninlammaskoiran pentuja

Saatavilla olevat sheltti pennut sekä jo uuden kodin löytäneet kuvia ja tietoja

Meille on syntynyt 2 pentuetta. Väreinä toisessa pentueessa tricolour 3narttua ja 2 urosta ja toisessa 2 bimerle narttua ja  mustavalk. narttu. Alustava luovutus pennuille on kesäkuun lopussa. (päivitys 7.5.2024) 


SYNTYNYT 11.04.2024 PENTUE, JOSSA ON 1 BLUEMERLE NARTTU JA TRIC UROS SEKÄ TRIC NARTTU

Alla linkki pentujen vanhempien tietoihin.
Etsimme mahdollisesti bluemerle nartulle sijoituskotia Savonlinnan alueelta tai hyvin läheltä Savonlinnaa. Vapaana myös tricolour uros pentu. 

kuvat saat suuremmiksi klikkaamalla niitä


Syntynyt 23.03.2024 pentue, jossa on 1 uros ja 2 narttua. Vanhempien tiedot yllä.

- ei vapaita pentuja


KUVIA 04.01.2024 SYNTYNEISTÄ PENNUISTA

- nämä pennut ovat jo omissa kodeissaan

  MUSTAVALKOINEN UROS JA 2 MUSTAVALKOISTA JA 2 TRICOLOUR VÄRISTÄ NARTTUA. Pennut ovat luovutusikäisiä alkaen 22.2.2024. Pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia sekä silmät, että terveystarkastus ja kaikki terveitä, sekä rekisteröityjä Suomen kennelliiton koirarekisteriin.  


HUOMIO!

Olemme innoissamme pentujen uusista mahdollisista kodeista, mutta haluamme varmistaa, että jokainen pentu saa parhaan mahdollisen kodin.
Siksi haluamme tuoda esiin tärkeän seikan:

Sitoutuminen Terveystutkimuksiin:

Emme valitettavasti myy pentuja koteihin, jotka eivät ole valmiita sitoutumaan suorittamaan viralliset terveystutkimukset, kun koira on täyttänyt 12 kuukautta (12-16 kuukauden iässä). Terveystutkimuksista tärkeitä ovat ainakin lonkka- ja kyynärnivelet ja hyvänä lisänä myös selkä ja polvet sekä uusinta silmätarkastus. Näiden tutkimusten avulla voimme varmistaa linjojemme terveyden ja se antaa arvokasta tietoa myös rodun jalostukselle ja sinulle itsellesi koskien mm.koiran harrastus ym. käyttöä.

Yhteydenotot:

Voit toki ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, joka on hyvä tapa antaa meille alustavia tietoja itsestäsi. On kuitenkin tärkeää huomata, että pelkän sähköpostin perusteella emme voi luvata pentua uuteen kotiin. Ymmärrämme, että sähköposti on kätevä tapa aloittaa yhteydenpito, mutta koiranpennun saaminen vaatii enemmän kuin pelkän sähköpostiviestin. Suuren sähköpostimäärän vuoksi emme voi valitettavasti taata, että pystymme vastaamaan kaikkiin viesteihin.

Yhteydenotto Puhelimitse:

Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, mieluiten sen jälkeen, kun olet lähettänyt meille esitiedot sähköpostitse.

Sähköpostissa toivottavia tietoja:

Sähköpostissa toivomme sinun kertovan esimerkiksi seuraavat asiat, mutta voit vastata vapaamuotoisesti eikä sinun tarvitse vastata suoraan vain kysymyksiin:

  • Miksi olet kiinnostunut juuri tästä rodusta?
  • Onko sinulla aikaisempaa kokemusta koirista?
  • Suunnitteletko harrastavasi jotain tulevan koirasi kanssa, kuten koiranäyttelyitä tai muita harrastuksia?
  • Oletko kiinnostunut uroksesta vai nartusta, ja onko sinulle väri tärkeä?
  • Kerro meille, missä asut ja keitä kodissasi asuu?
  • Oletko valmis tekemään terveystutkimukset, kuten lonkat, kyynärnivelet, silmät ja polvet, rodulle tyypillisten sairauksien varalta?
  • Haetko ihan vain kotikoiraa kaveriksesi vai onko sinulla suunnitelmia ryhtyä kasvattajaksi tai kiinnostaako sinua uroksen mahdollinen käyttö jalostukseen?
  • Anna meille yhteystietosi, mukaan lukien paikkakunta ja puhelinnumero.

Huomio viestinnässä:

Sähköpostikyselyitä tulee suuri määrä, ja valitettavasti emme voi vastata kaikkiin viesteihin. Tekstiviestikyselyt eivät valitettavasti ole käytössämme.


Alla oleva pentu on jo omassa kodissaan:

Pentu (Bernoban Aino-Kaino) on seuraavasta yhdistelmästä: Isä: C.I.B & HU CH Mystic Moonlight Black Any Dream Will Do & emä: Bernoban Hopea Helmi. Molempien vanhempien lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, silmät terveet. 


ALLA KUVIA AIKAISEMMISTA PENTUEISTAMME, JOTKA OVAT JO OMISSA KODEISSAAN

Pentujen emä Bernoban LIder Love terveet silmät/(1 ylim. ripsi), lonkat, polvet ja kyynärnivelet C.I.B & HU MVA Mystic Moonlight Black Any Dream Will Do (terveet silmät, lonkat, kyynärnivelet ja polvet) 

Syntynyt pentuja 12.8.2023. 2 urosta (tricolour) ja 2 narttua (tricolour)

- pentueessa ei ole vapaita pentuja

Alla linkki pentujen sukutauluun


Kuvia pennuista, joiden emä on Bernoban Unelma Kulta ja isä  HU MVA Mystic Moonlight Black Any Dream Will Do. 

- Ei vapaita pentuja.


Kuvia 6.7.2023 syntyneistä pennuista.                                                                           Pentujen emä Bernoban Sininen Salaisuus ja isä Temptation of Most Majestic. Pennut ovat jo omissa kodeissaan. Kaikki pentumme luovutetaan virallisesti silmätarkastettuina, toki myös mikrosirutettuina ja rekisteröitynä Suomen kennelliittoon. 

Yllä esimerkki kysymyksiä, joihin toivomme  sinun vastaavan (vapaamuotoisesti), jos haluat lähettää sähköpostia. Harkitsemme tarkkaan pennuille sopivia koteja ja toivomme, että ymmärrät, ettemme millään pysty vastaamaan kaikkiin sähköposteihin. Toivomuksemme on, että soitat kun olet lähettänyt sähköpostia.PUH: 050-5674215  

HUOM ! edellytämme virallisten terveystutkimusten suoritusta kun pentu on täyttänyt vuoden.   

Aikuinen sheltti ehdoin etsii kotia. Kodin on sijaittava Savonlinnassa tai lähikunnissa. Kodilta edellytämme yhteistyökykyä ja sovituista sopimuksista kiinnipitämistä. Edellytämme myös kirjallista sopimusta, siitä mitä on sovittu.

Alla kuvia jo luovutetuista pennuistamme


NÄMÄ PENNUT OVAT KAIKKI OMISSA KODEISSAAN

Syntynyt pentuja 11.3.2023.  Pentujen isänä on FI MVA V-21 Bernoban Sudenpentu ja emänä Bernoban Herttainen Helga. 


MEILLE ON SYNTYNYT PENTUJA 17.02.2023 emänä Carrera ja isänä nuori Unkarin tuonti uroksemme.  PENNUT OVAT luovutusikäisiä ELÄINLÄÄKÄRIN TARKASTAMIA JA TERVEITÄ ( MYÖS VIRALLINEN SILMÄTARKASTUS ON SUORITETTU)     

- HUOM ! Nämä pennut ovat jo omissa kodeissaan 

HUOM !

EMME MYY PENTUJA KOTIIN, JOKA EI OLE VALMIS SITOUTUMAAN SUORITTAMAAN VIRALLISET TERVEYSTUTKIMUKSET kun koira on täyttänyt 12-kuukautta ! ( 12-16 kuukauden iässä) Terveystutkimuksista tärkeitä ovat ainakin lonkka-ja kyynärnivelet, selkä ja polvet sekä uusinta silmätarkastus. Lonkka-/kyynärviat eivät välttämättä näy päällepäin ollenkaan ja koira ei osaa näyttää kipuaan ! Tutkittamalla yli 12-kuisen koirasi teet palveluksen koirallesi ja se myös antaa arvokasta tietoa rodun jalostukselle.

Voit lähettää sähköpostia, mutta pelkän sähköpostin perusteella emme voi sinulle pentua luvata ! Sähköpostilla lähetty tieto antaa meille kuitenkin jo esitietoja sinusta. Usein meille tulee sähköpostia, johon toivotaan suoraa vastausta onko pentua saatavilla. Koiranpentua ei osteta vain sähköpostin välityksellä ! Toivomme myös sinun ymmärtävän, että meidän on mahdotonta vastata kaikkiin sähköposteihin, niiden suuren määrän vuoksi. Otamme sinuun yhteyttä mikäli haluamme lisätietoja tai kotisi tuntuu sopivalta. Toki meille saa myös soittaa ja mielellään olet ensin laittanut ``esitietoja`` itsestäsi sähköpostiin.

Sähköpostissa toivomme sinun kertovan esim. seuraavia asioita, mutta mielellään vastukset vapaamuotoisesti ei suoraan pelkästään kysymyksiin vastaten.

1. Miksi olet päätynyt juuri ko. rotuun ?
2. Onko sinulla koirakokemusta ?
3. Onko sinulla tarkoitus harrastaa jotain tulevan koirasi kanssa ? Oletko esim. kiinostunut koiranäyttelyistä tai muusta harrastamisesta ?

4. Haetko urosta vai narttua ja onko värillä väliä ?

5. Kerro paikkakunta missä asut ja keitä kodissasi asuu ?

6. Oletko valmis tekemään terveystutkimukset rodulle tyypillisten sairauksien osalta ?(mm. lonkat, kyynärnivelet, silmät ja polvet )

7. Haaveiletko ryhtyväsi kasvattajaksi tai kiinnostaako sinua uroksen osalta sen mahdollinen käyttö jalostukseen ?

8. Yhteystietosi paikkakunta ja puhelinnumerosi

Sähköpostitiedusteluja tulee niin valtavasti, ettemme valitettavasti millään pysty kaikkiin vastaamaan. Tekstiviesti kyselyitä emme noteeraa. 


Alla olevat pentueet jo omissa kodeissaan. Ylempänä päivitetyt tiedot päivitetty 13.3.2023


Emme lupaa varmasti pentuja heti pentujen synnyttyä, vaan haluamme rauhassa kartoittaa/ miettiä sopivia koteja pennuille.Bernoban Romance of Love 


SYNTYNYT 3.11.-22 3 UROSTA JA 1 NARTTU ( väri tricolour )                                                   Pentujen EMÄ: Bernoban BItsihelma ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet )                                                                                                                                              ISÄ: FI & RS MVA Alitte Romance Liceliette ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet ) 

 - vapaana narttupentu sijoitus-tai leasingsopimus ehdoin


SYNTYNYT 18.10.2022 2 UROSTA ( bluemerle ja tricolour ja 1 tricolour narttu )                      Pentujen EMÄ: Bernoban Lider Love ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet (distichiasis =ylimääräinen ripsikarva) 
ISÄ: Temptation Of Most Majestetic ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet ) 


SYNTYNYT 21.10.2022  TRICOLOUR NARTTUA 2 JA  TRICOLOUR UROSTA                           Pentujen EMÄ:  Bernoban Sudenkorento ( lonkat B/A, kyynärnivelet 0/0, silmät terveet )         ISÄ:   Temptation Of Most Majestetic ( lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet )            

Sähköpostia voi laittaa, mutta pelkän sähköpostin perusteella emme pentuja lupaile. Vasta kun pentuja on syntynyt päivitämme tänne tarkempia tietoja. Olisi silloin hyvä, että olisit jo etukäteen laittanut sähköpostia ja olemme ehtineet tutustua tietoihisi. Kysymykset vain soittamalla ! (Valitettavasti emme ehdi sähköpostitse vastailla kysymyksiin, joita tulee yhä valtavasti.) Haluamme rauhassa etsiä sopivia koteja pennuille, joten mitään kiirettä emme pidä vastasyntyneiden/nuorten pentujen kanssa.

 Alempana tarkempia tietoja siitä mitä toivomme sinun kertovan sähköpostisa. 

HUOM ! tekstiviestit eivät ole asiallinen tapa tiedustella pentujamme ! Emme noteraa niitä!


ALLA KUVIA JA TIETOJA PENTUEISTA, JOTKA OVAT JO OMISSA KODEISSAAN. UUDET PENTUEET PÄIVITTYVÄT YLEMMÄKSI :

MEILLE ON SYNTYNYT PENTUJA 17.3.2022 

Kaikille tämän pentueen pennuille on jo kodit kaavailtuna

Syntynyt 4 narttua ( 3 blumerle ja 1 tricolour )  ja 2 urosta (tricolour ja bluemerle)

Pentujen Emä Bernoban Blue Berry & Isä CH Stasyline Discovery

tiedustelut toivomme sähköpostiin: kaisankoirat@gmail.comSyntynyt 2 urosta ja 3 narttua 2.1.2022. Pennut ovat luovutuksessa 7-viikon iästä lähtien eli 20.2.2022 alkaen. Pennuissa on vielä vapaana narttupentu. ( päivitetty 10.2.2022) Pennut ovat nyt 10.2 terveystarkastettu. Silmät terveet ja terveystarkastus kaikilla kaikki kunnossa. Tässä pentueessa ei ole pentuja vapaana. 

Syntynyt pentuja 25.9.-21

2 narttua ( soopeli ja tricolour) ja 1 uros ( soopeli ) 
emä: Bernoban Power Girl & isä: CH Stasyline Discovery 

Kaikki pentumme tästä pentueesta ovat jo varattuja.