Shetlanninlammaskoira

Täydellinen perhekoira

Shetlanninlammaskoira historiaa

Sheltin juuret juontavat Shetlanninsaarten karuille maille, missä niitä alunperin käytettiin paimentamaan lampaita ja suojelemaan tiluksia. Nykyään sheltti toimii pääsääntöisesti seurakoirana. Sheltti on helppo kouluttaa ja siksi shetlanninlammaskoira soveltuu hyvin moneen harrastukseen mm. agilityyn, rallytokoon, paimennukseen ja tokoon, näyttelyharrastukseen jne. 

Shetlanninlammaskoira luonne

Sheltti on tunnettu älykkyydestään, oppimishalukkuudestaan ja ystävällisestä luonteestaan. Se on erinomainen perhekoira, joka kiintyy voimakkaasti omiin ihmisiinsä. Sheltti on myös varsin valpas ja suojeluviettinen, joka tekee siitä myös mainion vahtikoiran.

Shetlanninlammaskoira urokset

Shetlanninlammaskoira nartut

SHETLANINLAMMASKOIRA PENTUJA

Meillä on tällä hetkellä pentuja saatavilla.

Haluamme varmistaa, että jokainen shetlanninlammaskoiran pentu saa sopivan ja rakastavan kodin. Pentujen syntymän jälkeen käymme huolellisesti läpi, millaiset kodit olisivat niille parhaita.

Lisätietoja syntyneistä pentueista päivitämme verkkosivuillemme heti, kun pennut ovat syntyneet. Voit myös tiedustella pentueista etukäteen sähköpostitse, mutta valitettavasti emme voi taata vastauksia kaikkiin sähköposteihin.

Lisää tietoa ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin shetlanninlammaskoiran pentujen osalta löydät 'Pentuja/Shetlanninlammaskoiran pentuja' -sivultamme.

Shetlanninlammaskoira pentuja

Ihastuttavat Sheltti pennut etsivät uutta kotia!